novice / 1. August 2024

Sodelujte za nagrado in odpotujte v zgodovinska mesta

Poletno kampanjo Z vlakom po kulturo!, s katero vabimo k obisku zgodovinskih mest Slovenije na trajnosten način, dopolnjujemo z nagradnimi igrami, ki smo jih pripravili skupaj s Slovenskimi železnicami in sodelujočimi mesti.

Kampanja Z vlakom po kulturo! vas vabi, da lepoto zgodovinskih mest, njihov utrip in kulturne znamenitosti doživite na bolj ekološki način, brez gneče na cestah in skrbi. Potovanje z vlakom ali avtobusom je prijetno, udobno, romantično, z javnim prevozom obiščete kotičke, ki jih običajne poti zaobidejo, pot z javnim prevozom pa vam prinese tudi 20-odstotni popust pri obisku muzejev in galerij v zgodovinskih mestih.

Če smo v lanski akciji nagovarjali zlasti upokojence, je v letošnji kampanji osrednja pozornost namenjena družinam, ki jih vabimo na družinska doživetja v zgodovinskih mestih. Zato smo s Slovenskimi železnicami in zgodovinskimi mesti pripravili več nagradnih iger, v katerih družinam podarjamo vstopnice v kulturne institucije in vozovnice za prevoz z vlakom. Spremljajte objave FB-strani Grem z vlakom ali strani Zgodovinska mesta Slovenije in si priigrajte super nagrade.

Akcija Z vlakom po kulturo! V zgodovinska mesta Slovenije traja do vključno 31. avgusta.